MilAnSa Groep

MilAnSa

MilAnSa Groep is een familie organisatie uit Limburg. Met verschillende onderdelen is MilAnSa elke dag succesvol in verschillende branches.

Voor meer info klik hier

MilAnSa Personeelsdiensten

Gemakkelijk, zonder risico’s, voordelig én betrouwbaar, dát is MilAnSa Payroll! Als bedrijf is het soms lastig om voldoende tijd vrij te maken voor het regelen van personeelszaken. Wil je tijd én geld besparen, dan is MilAnSa Payroll de juiste partner in Nederland. Wij verzorgen voor verschillende Nederlandse bedrijven het complete juridisch werkgeverschap. Niet alleen salarisverwerking en loonadministratie, maar ook de arbeidsrechtelijke risico’s. MilAnSa Payroll brengt flexibiliteit in een organisatie.

Voor meer info klik hier

MilAnSa Payroll

MilAnSa Personeelsdiensten is een regionale uitzendorganisatie uit Limburg. Met verschillende onderdelen bemiddelt MilAnSa Personeelsdiensten elke dag succesvol kandidaten, van LBO tot HBO, naar een tijdelijke of vaste baan, in verschillende branches. Dit is van zorg tot techniek. Van horeca tot bouw. Van agrarische sector tot de zakelijke dienstverlening. MilAnSa Personeelsdiensten staat voor de laagste prijs garantie.

Voor meer info klik hier

MilAnSa Schoonmaak

In oprichting

Voor meer info klik hier

MilAnSa Gezond

In oprichting

Voor meer info klik hier

Open navigation